Perechea Tecău/Rojer s-a calificat în sferturi de finală la Madrid Open

  • Adrian Marinescu
  • 5 mai 2016
  • Sport
tecau rojer

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de categorie Masters 1.000, Madrid Open, organizat de Ion Ţiriac.

Tecău şi Rojer au învins, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi şase minute, cuplul Thomaz Bellucci/Leonardo Mayer (Brazilia/Argentina).

În sferturile de finală, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, care în 2015 au fost eliminaţi în turul secund, vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Mahesh Bhupathi/Fabrice Martin (India/Franţa) şi cuplul Alexander Peya/Nenad Zimonjici (Austria/Serbia), cap de serie numărul 7.

Pentru calificarea în sferturile de finală de la Madrid, Tecău şi Rojer vor primi 180 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 35.630 de euro.

Tot astăzi vor evolua în turul doi şi deţinătorii trofeului, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 6. Aceştia vor întâlni cuplul Pablo Cuevas/Marcel Granollers (Uruguay/Spania).

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *