Ultimele Știri

Percheziţii la sediul CJ Hunedoara şi acasă la preşedintele CJ, Mircea Moloţ

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins astăzi la Consiliul Judeţean Hunedoara şi la locuinţa din Deva a preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Moloţ. Poliţiştii vor face  în total 18 percheziţii.

Președintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, și ginerele acestuia, Roberto Venter sunt cercetaţi pentru fapte de corupție săvârșite în perioada 2011-2014.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2011-2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 07 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în județul Hunedoara, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*