Ultimele Știri

Percheziţii la producătorii de etnobotanice

Procurorii DIICOT efectuează percheziții în Galați, Brăila și Tulcea. Este vizată o grupare care producea etnobotanice realizate din otravă se șobolani și acetonă.

Gruparea infracțională este bănuită că ar fi vândut marijuana și extasy, dar a și produs etnobotanice realizate din otravă pentru șobolani și acetonă. Mai multe persoane au ajuns în spital iar 5 dintre acestea se află în comă.

Peste 40 de adolescenți au ajuns la spital în stare gravă, după ce ar fi consumat aceste droguri. În urma acestor cazuri, poliția a declanșat o anchetă și au descoperit gruparea care producea și vindea etobotanicele și alte droguri interzise. În urma consumării acestor droguri, majoritatea tinerilor au ajuns la secția de Psihiatrie, având probleme grave de comportament.

Polițiștii de la Crimă Organizată au declarat că aceste produse fac mult rău organismului, mai ales că rețetele sunt schimbate de la producător la producător și gramajele substanțelor amestecate diferă. Se pare că aceste droguri conțin substanțe care afectează grav și pe termen lung, organismul uman.

Mama unui tânăr dependent de aceste substanțe a declarat că fiul ei consuma produse în valoare de 900 de lei lunar, bani de care nu dispune, prin urmare, tânărul a început să vândă etnobotanice pentru a-și procura drogul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*