Ultimele Știri

Percheziții la persoane bănuite de fals în acte

Polițiștii efectuează mai multe percheziții  la o grupare bănuită de fals în acte. În vizorul polițiștilor a intrat și omul de afaceri Dumitru Bucșaru.

La această oră sunt în desfăşurare mai multe percheziţii în llfov, Ialomiţa, Dâmboviţa și Giurgiu. Printre locațiile percheziționate se află și locuințele omului de afaceri Dumitru Bucșaru dar și a altor șase persoane, bănuite că ar fi luat bani de la bănci pentru ridicarea unui complex rezidențial. După ce creditul a fost acordat, firmele au anunțat insolnevța și au vândut activele.

65 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, efectuează 7 percheziţii la locuințele şi societățile comerciale a trei persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere. Activitățile se desfăşoară pe raza judeţelor Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Giurgiu, se arată în comunicat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013-2014, persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar după ce au intrat în insolvenţă, ar fi  înstrăinat activele, nepredându-le lichidatorului judiciar.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 1.500.000 de lei. Șase persoane, bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, vor fi duse la audieri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*