Ultimele Știri

Percheziții la Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează mai multe percheziții la Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin. Aceștia ridică mai multe documente deoarece există suspiciuni de fapte de corupție.

Un procuror și o grefieră de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin sunt suspectați că ar fi săvârșit fapte de corupție. Procurorii DNA verifică dosarele instrumentate în ultimii opt ani.

”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2007 – 2015.

În cursul zilei de 26 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate în orașul Măcin, județul Tulcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. ”, apare în comunicatul Direcției Naționale Anticorupție.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*