Ultimele Știri

Percheziţii la Opera Naţională Bucureşti

Directorul-General-al-ONB_Razvan-Ioan-Dinca

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 fac percheziţii la Opera Naţională din Bucureşti, într-un dosar cu achiziţii ilicite făcute de instituţie, în care ar fi implicat şi directorul general Răzvan Ioan Dincă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 face cercetări într-un dosar în care există suspiciuni că mai mulţi funcţionari din cadrul Operei Naţionale din Bucureşti se fac vinovaţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, fals în declaraţii şi conflict de interese, inclusiv directorul general Răzvan Ioan Dincă.

Deocamdată niciun angajat al Operei Naţionale Bucureşti nu a fost reţinut sau chemat la audieri, deşi percheziţiile s-au extins la domiciliile unor funcţionari din cadrul instituţiei, iar mai multe documente au ridicate de procurori din birourile Operei Naţionale.

Răzvan Dincă este directorul Operei Naţionale Bucureşti din decembrie 2012, când a câştigat concursul de proiecte de management organizat de Ministerul Culturii.

În august 2006, el a fost numit director general al Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti, iar în 2007 a devenit director şi manager de proiect al Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului Muzical „Viaţa e Frumoasă!”. A regizat mai multe spectacole de teatru în ţară şi în Bucureşti.

În perioada 2010-2012, Dincă a fost consilier al preşedintelui-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*