Ultimele Știri

Percheziţii la o sucursală a Hidroelectrica, într-un dosar de corupţie

Procurorii DNA Piteşti fac percheziţii în această dimineaţă în judeţul Argeş, la o sucursală a Hidroelectrica din Curtea de Argeş şi la mai multe firme implicate într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2011-2012.

DNA a anunţat că face cercetări într-o cauză penală ce vizează „suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie comise în perioada  2011-2012”. Anchetatorii fau descins şapte percheziţii în judeţul Argeş, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane.

Percheziţiile au loc la Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeş din cadrul Societăţii de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica SA, la SC Filiala pentru Reparaţii şi Servicii Hidroserv Curtea de Argeş SA, precum şi la Centrala Hidroenergetică CHE Noapteş, situată în Curtea de Argeş.

De asemenea, au loc percheziţii la locuinţa lui Octavian Florian Oprea, director adjunct al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş în perioada martie – iulie 2011, şi a mamei acestuia, Filoftia Oprea.

Anchetatorii fac percheziţii şi la locuinţa lui Ştefan Vulparu, inginer în cadrul Serviciului Tehnic al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş la data faptelor şi asociat în cadrul SC Asnet Telecom SRL, societate pe care, în fapt, o controla, precum şi la locuinţa lui Florin Nicolae Stoian, asociat în aceeaşi firmă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*