Ultimele Știri

Percheziții la mafia lemnului din Transilvania

În județele Alba, Satu Mare și Maramureș se desfășoară percheziții efectuate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.  Peste 37 de percheziții se efectuează la domiciliile persoanelor implicate într-un dosar al mafiei lemnului, prejudiciul este de peste 760.000 de lei.

Polițiștii și procurorii efectuează 37 de percheziții domiciliare și, totodată, pun în executare mandate de aducere emise pe numele unor persoane implicate în acest dosar, persoane care sunt suspectate de evaziune fiscală.

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează 37 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală. Percheziţiile sunt efectuate la domiciliile şi sediile unor societăţi comerciale aparţinând mai multor persoane cu domiciliul pe raza judeţelor Alba , Neamţ, Suceava, Maramureş şi Satu Mare ”, se arată într-un comunicat remis presei de IGP.

15 persoane implicate vor fi preluate și duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba pentru audieri. Se pare că în perioada 2012-2014, reprezentanții unor societăți ar fi expoatat și achiziționat lemne ilegal. Aceștia au folosit documente fictive care au provenit de la firme fantomă. Lemnul a fost comercializat, iar prin aceste operațiuni, statul a fost prejudiciat cu peste 760.000 de lei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*