Percheziții la interlopul „Bercea Mondial”, în urma unui conflict violent

IPJ Olt desfăşoară în această dimineaţă 7 percheziţii domiciliare la clanul Anghel din Drăgăneşti, după ce în urmă cu două nopţi între familia lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, şi o altă familie din Drăgăneşti a avut loc un conflict violent.

Peste 40 de poliţişti de investigaţii criminale, acţiuni speciale din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti efectuează 7 percheziţii domiciliare pe raza oraşului, poliţiştii fiind sprijiniţi şi de jandarmi.

„Percheziţiile se desfăşoară într-un dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“, transmite IPJ Olt.

Un conflict violent, cu rădăcini mai vechi, între clanul „Bercea“ şi o altă familie din Drăgăneşti, a avut loc în noaptea de 8/9 august, soldat cu distrugeri şi loviri, poliţiştii încercând acum să se lămurească cine şi de ce se face vinovat.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *