Ultimele Știri

Percheziții la grupări mafiote care vindeau droguri de mare risc elevilor

Ofițeri de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Timișoara și cei de la Serviciul de Acțiuni speciale al Poliției Timiș desfășoară, marți dimineața, o amplă operațiune pentru anihilarea unei grupări de traficanți de droguri de risc și mare risc care vindeau stupefiantele elevilor din oraș. 

Traficanții au fost monitorizați timp de câteva luni iar polițiștii au descoperit că aceștia plasau cannabis, etnobotanice și droguri de mare risc. Mai mult, printre clienții lor se numărau și mai mulți elevi. Investigatori sub acoperire, sub conducerea DIICOT Timișoara, au cumpărat în repetate rânduri droguri de la dealerii care aprovizionau zona Complexului Studențesc și zona centrală a orașului.

În această dimineață trupele speciale au descins la mai multe adrese. Se pare că unul din suspecți ar fi aruncat pe geam o pereche de pantaloni în buzunarele cărora a ascuns mii de euro și de lire sterline. Polițiștii au fost nevoiți să intre cu forța la mai multe adrese ale suspecților.

Împreună cu jandarmii, trupele au descins simultan la 22 de locații, pentru a-i ridica pe suspecți care vor fi duși la audieri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*