Ultimele Știri

Percheziţii la Gara de Nord, într-un dosar de trafic de droguri

Poliţiştii şi procurorii DIICOT fac percheziţii în acest moment, în canalizarea de la Gara de Nord, fiind vorba de un dosar de trafic de droguri. Aceştia intenţionează să ducă la secţie 45 de persoane, membri ai unei grupări de traficanţi de droguri, condusă de Florin Hora.

Florin Hora, zis „Bruce Lee”, un bărbat cunoscut ca fiind conducătorul străzilor Capitalei,  a format o grupare formată din oamenii străzii, care stau în canalele din Gara de Nord. Această grupare se ocupă cu traficul de metadonă şi ecstasy.

article-2632858-1E01418B00000578-211_962x641Bruce Lee

În ciuda condiţiilor mizere în care îşi petrec timpul, în interiorul canalelor, poliţiştii au descoperit că membrii au în posesie case de lux, cu electrocasnice de ultimă generaţie. Ancheta în acest caz a început în urmă cu un an, când mai mulţi membrii au fost prinşi în timp ce vindeau stupefiante.

Ca şi membrii grupării, şi conducătorul Florin Hora are o situaţie financiară foarte bună, acesta construindu-şi o vilă de lux în urma averii acumulate. Cu toate acestea, preferă să îşi petreacă timpul în canale, pentru a-şi coordona cât mai bine echipa.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*