Ultimele Știri

Percheziții la firme ce importau produse din carne. Prejudiciu de peste 21 milioane de lei

Perchezitii

Peste 150 de polițiști bucureșteni efectuează, miercuri, 53 de percheziții în București și județele Ilfov, Arad, Alba, Mureș, Dâmbovița, Botoșani și Prahova, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, înșelăciune și spălarea banilor, cu un prejudiciu estimat la peste 21 de milioane de lei.

„Bănuiții au creat un circuit comercial fictiv, înființând și coordonând mai multe societăți comerciale cu comportament de tip ‘fantomă’, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2011 — 2014, persoanele vizate au desfășurat acte de comerț intracomunitar cu produse din carne și produse chimice, pe care le-au comercializat în mod ilicit pe teritoriul României către mari distribuitori de astfel de mărfuri, folosindu-se în acest scop de 15 societăți comerciale de tip „fantomă”.

Polițiștii pun în executare 23 de mandate de aducere în acest dosar. Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității din cadrul Poliției Sectorului 5.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București și beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații și al Direcției Operațiuni Speciale

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Percheziții la firme ce importau produse din carne. Prejudiciu de peste 21 milioane de lei

  1. After the summer season regarding sporting try and all the diutrsbances, at this point everybody has to search “back for you to school” and acquire lets start on the tough operate.

  2. That’s a sensible answer to a challenging question

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*