Ultimele Știri

Percheziţii la fabrici clandestine de textile din Ilfov

Polițiștii din Ilfov efectuează mai multe percheziții în București și în județul Ilfov. Sunt vizate persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul adus statului este de un milion de euro.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 — 2015, reprezentanții a două societăți comerciale din localitatea Voluntari ar fi comercializat peste 200.000 de produse textile pe care le-ar fi produs, în mod clandestin, în cadrul celor două fabrici pe care le dețineau ilegal”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

Valoarea bunurilor comercializate de aceștia este de peste patru milioane de euro, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului cu peste un milion de euro. Polițiștii au instituit măsuri asiguratorii pentru bunurile celor două societăți comerciale până la concurența sumei de un milion de euro.

Zece persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov pentru audieri.

Anchetatorii susțin că fabricile în cauză erau principalul furnizor de produse textile pentru piața de desfacere dintr-un centru comercial din localitatea Dobroești. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*