Ultimele Știri

Percheziții la executorii judecătorești

Poliția Română efectuează 15 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Ialomiţa. Mai multe persoane sunt bănuite de comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală. 

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin comiterea de infracțiuni este estimat la 3 milioane de euro. Acțiunea vizează destructurarea unei reţele infracţionale specializate în săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală.

Mai mult, vor fi puse în aplicare şi 8 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni, urmând ca, cei în cauză să fie conduși la sediul Poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor procedurale ce se impun.

Activitățile sunt efectuate într-o cauză penală ce vizează activitatea infracțională a lucrătorilor unui birou de executor judecătoresc şi a reprezentanților a 10 de societăţi comerciale, ce sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, săvârșită prin sustragerea de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, prin evidenţierea unor operaţiuni comerciale fictive.

Prin comiterea de infracțiuni, în perioada 2011-2014, bugetul consolidat al statului ar fi fost prejudiciat cu aproximativ 3 milioane de euro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*