Ultimele Știri

Percheziţii la consultanţi fiscali: 36 de persoane, aduse pentru audieri

Polițiștii efectuează marți dimineață percheziții la reprezentanții unor societăți comerciale. Prejudiciul estimat se ridică la 11.000.000 de lei.

Se pare că firmele ar fi înregistrat contabil și declarat fiscal cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale, pentru a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale și ar fi adus un prejudiciu bugetului de aproximativ 11.000.000 lei, reprezentând taxa pe valoare adăugată.

„Peste 120 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 44 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județele Ilfov și Dâmbovița și pun în executare 36 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani”, informează un comunicat al DGPMB.

Persoanele vizate urmează să fie audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice  din Sectorul 4.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații și al Direcției de Informații și Protecție Internă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*