Ultimele Știri

Percheziții la Consiliul Județean Hunedoara

CJ Hunedoara

În cursul acestei dimineți mascații au descins din nou la sediul Consiliului Județean Hunedoara, instituție condusă în trecut de Mircea Moloț.

Fostul președinte al CJ Hunedoara Mircea Moloț are probleme cu legea și între timp a fost declarat și incompatibil de Agenția Națională de Integritate. 

Procurorii fac percheziții în mai multe birouri de la CJ, mai exact unde își desfășoară activitatea Corpul de Control al fostului preşedinte Mircea Moloţ, la Arhivă şi la Serviciul Administraţie Publică Locală.

Surse susţin că percheziţii au loc şi la domiciliul unor angajaţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara.

”Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 10 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 7 locații situate în județul Hunedoara, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, iar restul domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.”, se arată în comunicatul DNA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*