Ultimele Știri

Percheziții la CJ Timiș! Titu Bojin este suspectat de corupție

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins în această dimineață la Consiliul Județean Timiș. Șeful Consiliul Județean, Titu Bojin, este anchetat pentru fapte de corupție.

Procurorii anticorupție au descins în același timp și la alte instituții publice din județul Timiș, precum Direcția Apelor Banat și alte 17 primării. Procurorii caută documente, parafate de instutuție deoarece au suspiciuni privind acordarea incorectă a mai multor fonduri europene unor primării din județ.

Se pare că, șeful consiliului județean, Titu Bojin, solicita fonduri pentru primăriile din județ pe care mai apoi le împărțea după bunul plac. Au fost urmărite chiar și finanțările pentru echipa de fotbal Poli Timișoara.

Titu Bojin a fost ridicat de anchetatori chiar de la domiciliu și dus la sediul Consiliului Județean, unde a urmărit ridicarea documentelor. Acesta este suspectat de luare de mită și implicarea în contracte de achiziții atribuite ilegal de consiliul pe care îl conducea.

1

Titu Bojin mai este urmărit penal și de procurorii Parchetului de la lângă Înalta Curte de Casație și Justiție însă de această dată el este implicat într-un dosar privind concesionarea unor bălți de pescuit. În acest dosar, contractele au fost încheiate în perioada când Titu Bojin era director al Direcției Apelor Române Banat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*