Ultimele Știri

Percheziții la Casa Judeţeană de Pensii Bihor. Mascaţii au descins la comisia medicală

Percheziţii la Casa Judeţeană de Pensii Bihor. Mascaţii au descins, în această dimineaţă, la sediu pentru a verifica mai multe documente.

Poliţiştii bihoreni de investigare a criminalităţii economice sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor efectuează 36 de percheziţii la sediile unor instituţii publice, ale unor societăţi comerciale şi la locuinţele a 16 persoane bănuite de fapte de corupţie.

Potrivit unor surse, sunt verificate pensionările pe caz de boală aprobate în ultimii ani, existând suspiciunea că multe astfel de dosare au fost aprobate deşi persoanele în cauză nu îndeplineau condiţiile cerute de lege.

„Miercuri, 17 iunie, începând cu ora 10.30, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor efectuează 36 de percheziţii la sediile a două instituţii publice, la sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele a 16 persoane din Municipiul Oradea şi judeţul Bihor, bănuite de comiterea unor infracţiuni de corupţie, respectiv dare şi luare de mită”, a precizat subcomisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

La acţiune  participă 120 de poliţişti de la Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Investigaţii Criminale, Biroul de Control Intern, de la Poliţia Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi de la B.C.C.O. Oradea.

În cauză se beneficiază de suportul tehnic al D.G.A. – structura centrală, al Direcţiei Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi, de asemenea, de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*