Ultimele Știri

Percheziții la 13 adrese în dosarul mafiei de la Primăria Capitalei

oprescu

Procurorii DNA au adus la audieri mai multe persoane, printre care și angajați ai Primăriei Capitalei. Toate aceste persoane sunt implicate în rețeaua de corupție coordonată de primarul Capitalei Sorin Oprescu.

La această oră au loc percheziții la Primăria Capitalei și acasă la edilul Sorin Oprescu în comuna Ciolpani. Procurori spun că edilul avea o cotă de 10% din contractele semnate, sumă percepută drept mită. Infracțiunile au fost comise în perioada 2013-2015.

”În cursul zilei de 06 septembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații, situate în municipiul Bucureşti, şi judeţele Bacău, Călăraşi şi Ilfov, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice..

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.” – se arată în comunicatul DNA.  

Sorin Oprescu a fost scos din arest şi dus la locuinţa din Ciolpani, unde au loc percheziţii. Oprescu mai are un apartament în zona Aviatorilor, acest imobil fiind dobândit în 2001. Unul din denunțătorii lui Sorin Oprescu este fostul său consilier personal, Solomon Wigler.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*