Ultimele Știri

Un membru al trupei Dj Project implicat în dosarul traficului de minore din Timișoara

UPDATE: Potrivit unor surse, la această oră au loc nouă percheziții în Timișoara, una în comnua Dubrăvița și alta la Arad. Procurorii fac percheziții într-un dosar de trafic de persoane.

Suspecţii plasau tinere, unele minore, unor clienţi dispuşi să plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea. Surse spun că reţeaua era condusă de Paul Vasile Mânzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara la vila căruia aveau loc întâlnirile între fete şi clienţi. Fetele erau filmate în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu clienţii, iar dacă acestea refuzau pe viitor să se supună, erau ameninţate că imaginile video vor fi trimise părinţilor lor.

Sursele citate spun că vizat de percheziţii este şi Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, acum soţia lui Ilie Năstase. Torj ar fi făcut parte din aceeaşi reţea.

De asemenea, locuinţa lui DJ Gino Manzotti, component al trupei DJ Project, este percheziţionată. Se pare că artistul este cercetat pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate despre care beneficiarul ştia că este victima traficului de persoane. Ceilalţi suspecţi vor fi cercetaţi pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de persoane.

În total peste 25 de persoane suspectate urmează să fie duse la audieri, în acest caz.

Pe lângă acestea, vor fi audiaţi un avocat şi un judecător, ambii din Timişoara, dar şi mai mulţi oameni de afaceri care ar fi beneficiat de serviciile fetelor, spun sursele citate.


O acţiune de amploare are la această oră, în Timişoara. Procurorii DIICOT acţionează pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de minore.

Zeci de tinere cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, unele racolate din şcoli, erau traficate de interlopi și obligate să se prostitueze. Cele care refuzau să facă acest lucru, erau șantajate, amenințate și bătute.

Percheziţiile au loc la 19 adrese. Procurorii DIICOT caută 15 persoane suspectate că racolau minore şi le forţau să se prostitueze. Printre membrii reţelei se numără un judecător, un avocat și un medic.

Grupul infracţional este condus de un interlop din Timişoara.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*