Ultimele Știri

Percheziții în Constanța, într-un dosar cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro

Polițiștii din Constanța efectuează în această dimineață mai multe percheziții. Este vizată o grupare bănuită de evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la aproximativ un milion și jumătate de euro.

„În această dimineaţă, poliţiştii din Constanța efectuează 28 percheziţii, la locuinţele şi societăţile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanţa efectuează 28 percheziţii domiciliare şi la societăţile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală. 

Sunt vizate 17 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniu prestărilor de servicii şi construcţiilor. Din primele cercetări a reieșit fraptul că cei în cauză ar fi cauzat un prejudiciu statului român de aproximativ 1.500.000 de euro. Persoanele bănuite vor fi conduse la audieri, la sediul I.P.J.

Constanţa, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. La activitățile desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunal Constanţa participă și poliţişti din cadrul Serviciului Regional de Poliție Transporturi Constanţa, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și Inspctoratelor de Poliție ale Județelor Giurgiu și  Vâlcea, precum și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Constanța. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă”, se arată în comunicat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*