Ultimele Știri

Percheziții în Bucureşti şi Teleorman la persoane implicate în comerțul cu alcool contrafăcut

perchezitii

Poliţiştii fac percheziţii în Bucureşti şi judeţul Teleorman, într-un dosar privind activităţi ilicite în domeniul comerţului cu alcool. 

”Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pun în aplicare 4 mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti şi judeţul Teleorman şi 8 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, contrafacere, punerea în circulaţie de mărfuri contrafăcute şi utilizarea neautorizată a unei mărci precum şi punerea în circulaţie de mărfuri improprii consumului”, se arată în comunicatul DGPMB. 

Poliţia Capitalei precizează că din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii desfăşurau activităţi ilicite în domeniul comerţului cu alcool, plasând pe piaţă băuturi contrafăcute. 

Prejudiciul adus bugetului de stat este estimat la suma de 100.000 de lei. 

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*