Ultimele Știri

Percheziţii în Bucureşti şi 15 judeţe, la persoane bănuite de evaziune fiscală de 4 milioane euro

Zeci de percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Bucureşti şi 15 judeţe, la sediile mai multor societăţi comerciale şi persoane bănuite de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ patru milioane de euro, fiind vizată şi firma cumnatului primarului din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi.

Potrivit unor surse judiciare, poliţistii fac 58 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Mehedinţi, Arad, Cluj, Bihor, Timiş, Maramureş, Sibiu, Braşov, Călăraşi, Dâmboviţa, Neamţ, Ilfov, Bacău, Mureş, Satu Mare, fiind vizaţi 47 de administratori ai unor societăţi comerciale care în perioada 2008 – 20014 au emis facturi fictive pentru bunuri şi servicii în valoare de 14 milioane de euro.

Prejudiciul în acest caz este estimat la aproximativ patru milioane de euro.

În Mehedinţi, pecheziţiile se desfăşoară în Drobeta Turnu Severin, Strehaia şi Baia de Aramă. În Baia de Aramă, anchetatorii au descins la sediul firmei de construcţii Transexfor, deţinută de cumnatul primarului oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţu.

Descinderile au loc în baza unor mandate emise de Tribunalul Mehedinţi, iar la acţiune participă 250 de poliţişti, jandarmi şi forţe de intevenţie rapidă din Poliţia Română, dosarul fiind instrumentat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*