Ultimele Știri

Percheziţii în 13 locaţii din judeţul Teleorman, fiind vizat fostul prefect PDL Teodor Niţulescu

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2009 – 2012.

În cursul zilei de 27 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Teleorman, din care patru sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Au loc percheziţii în Roşiori de Vede la spitalul TBC şi la primăriile din comunele Vedea, Stejaru şi Trivale Moşteni, dar şi în alte locaţii. Anchetatorii vizează derularea a 25 de contracte prin care au fost achiziţionate bunuri în valoare de 2 milioane de lei. 

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*