Ultimele Știri

Percheziții DNA: Prejudiciu de 114 milioane de euro din retrocedări ilegale de proprietăți

politia

Procurorii DNA au făcut percheziţii în 61 de locaţii din patru judeţe. Descinderile au avut loc în Sibiu, Braşov, Ilfov şi Neamţ şi au vizat retrocedările ilegale de proprietăţi al cărui prejudiciu s-ar ridica la fabuloasa sumă de 114 milioane de euro. Una dintre aceste locații este primăria din Șelimbăr din județul Sibiu.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2005-2015.

În cursul zilei de 14 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se desfășoară percheziții domiciliare în 61 locații situate în județele: Sibiu, Brașov, Ilfov și Neamț, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a informat DNA într-un comunicat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*