Ultimele Știri

Percheziții DNA la Spitalul Județean Cluj

Procurorii DNA au efectuat percheziții la Spitalul Județean Cluj. În scandal este implicată Mihaela Lucia Cordoș, soția senatorului Alexandru Cordoș. Faţă de aceasta există suspiciunea de trafic de influenţă.

Mihaela Lucia Cordoș este suspectată că și-ar fi folosit influența sa și a soțului ei parlamentar, pentru a obține pentru diferite persoane mai multe locuri de muncă. În schimb, ea ar fi primit mai multe sume de bani.

Potrivit unor surse judiciare, Mihaela Lucia Cordoş a promis, în schimbul mai multor foloase materiale şi sume de bani, că va ajuta cel puţin opt persoane să obţină locuri de muncă în instituţii publice. Astfel, aceasta se lăuda cu funcţia deţinută de soţul ei şi cerea sume de bani cuprinse înse 800 de euro şi 10.000 de lei.

Oamenii legii au indicii că la faptele de trafic de influenţă săvârşite de Mihaela Lucia Cordoş a participat şi parlamentarul Alexandru Cordoş. Mai exact, soţia senatorului se lăuda că are cunoştinţe la nivelul conducerii Spitalului Clinic Judeţean Cluj sau a Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj. Ea promitea că, în schimbul bunurilor, vor obţine posturi sau locuri de muncă precum cele de: profesor suplinitor, jurist sau asistentă medicală.

Într-o altă situaţie, soţia parlamentarului i-a promis unei persoane că, în schimbul a 3.000 lei, o va ajuta să promoveze examenul pentru ocuparea postului de jurist la Spitalul Clinic Judeţean Cluj-Napoca.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*