Ultimele Știri

Percheziții DNA la șefii IPJ Satu Mare și în alte opt locații

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2013-2015.

Procurorii realizează percheziţii la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare şi la sediile unor firme. Printre persoanele vizate este și șeful IPJ și adjunctul acestuia. Aceștia sunt cercetați deoarece există suspiciuni de corupție și fapte asimilate acesteia.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2013-2015. În cursul zilei de 11 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în județul Satu Mare, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.”, a comunicat DNA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*