Ultimele Știri

Percheziții DNA la sediile APIA din Tulcea, Galați și Constanța, într-un dosar de corupție

Procurorii Direcției Naționale Anticorupței efectuează, la această oră, mai multe percheziții la sediile APIA din Tulcea, Galați și Constanța, într-un dosar de corupție.

Perchezițiile au loc în 17 locații situate în județele Tulcea, Constanța și Galați, din care 12 sunt sediile unor instituții publice, iar resul la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție. În cursul zilei de 02 aprilie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate în județele Tulcea, Constanța și Galați, din care 12 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”, apare în comunicatul publicat de DNA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*