Percheziţii DNA la Primăria Sectorului 5, în legătură cu listele electorale. Surse: Este vizat Marian Vanghelie

Procurorii DNA efectuează, vineri, percheziţii la Primăria Sectorului 5, potrivit unor surse judiciare, într-un dosar ce vizează infracţiuni de corupţie, printre care şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în 2016.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că vizat de dosar ar fi chiarMarian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, procurorii având suspiciuni privind falsificarea listelor electorale depuse pentru alegerile din 2016, la care Marian Vanghelie candidează pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5. Aceleaşi surse susţin că sunt percheziţii în desfăşurare la Primăria Sectorului 5 şi la mai mulţi angajaţi ai primăriei.

Oficial, procurorii anticorupţie au transmis printr-un comunicat de presă că este vorba despre un dosar „ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, printre care şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016”.

Astfel, sunt în desfăşurare şase percheziţii, în Bucureşti şi Ilfov, două dintre acestea având loc la sediul Primăriei Sectorului 5.

Procurorii anticorupţie l-au pus sub învinuire pe Marian Vanghelie, joi, într-o altă cauză, pentru două infracţiuni de abuz în serviciu, fapte în urma cărora Primăria Sectorului 5 ar fi fost prejudiciată cu peste două milioane de lei.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *