Ultimele Știri

Percheziții DNA la Primăria Ploiești în dosarul finanțării echipei FC Petrolul

La acestă oră, procurorii DNA efecutează percheziții la sediul Primăriei Ploiești. Procurorii anchetează modul în care echipa de fotbal FC Petrolul a primit finanțare de la primărie.

Încă de anul trecut, procurorii se ocupă de dosarul echipei de fotbal FC Petrolul, mai mult, a început urmărirea penală pentru abuz în serviciu a mai multor persoane.

În acest moment, procurorii DNA s-au deplasat la primăria Ploiești dar și la domiciliul primarului Iulian Bădescu, de unde vor ridica documente necesare anchetării cazului. Acuzațiile din acest dosar sunt legate de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită.

Procurorii DNA Ploiești au dispus în urmă cu un an începerea urmăririi penale in rem într-un dosar legat de finanțarea echipei de fotbal Petrolul Ploiești de la bugetul local. Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, municipalitatea urma să premieze cu suma de trei milioane de euro echipa de fotbal pentru performanțele sportive.

Până la momentul declanșării cercetărilor Primăria Ploiești a achitat aproximativ 1,7 milioane de euro către echipa de fotbal prin Asociația „Lupii Galbeni”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*