Ultimele Știri

Percheziții DNA la Ministerul de Interne

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac percheziții la Ministerul de Interne în biroul unei consiliere a ministrului Gabriel Oprea. Consiliera ministrului va fi dusă la audieri la sediul DNA central, aceasta fiind vizată într-un dosar de corupție. 

Anchetatorii vor ridica, din biroul consilierei ministrului de Interne, calculatorul acesteia, documente şi alte probe, au mai spus surse judiciare pentru Mediafax. Consiliera ar fi divulgat informații și documente clasificate împreună cu un alt angajat al Ministerului Administrației și Internelor. 

Ingrid Mocanu Popa este consiliera în biroul căreia procurorii DNA fac percheziţii, aceasta fiind suspectată de divulgare de informații și acte de corupție.

”Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise de către funcționari din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În cursul zilei de 14 ianuarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții la sediul Ministerului Afacerilor Interne”, se arată în comunicatul DNA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*