Ultimele Știri

Percheziții DNA în Teleorman: Șeful Poliției Rutiere este suspectat de fapte de corupție

perchezitii

Procurorii DNA efectuează astăzi percheziții la Serviciul Poliției Rutiere din IPJ Teleorman și la o unitate de Parchet, precum și la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman.

Sunt vizați un procuror, șeful Poliției rutiere, subordonați ai acestuia, iar cercetările se referă la fapte de corupție în legătură cu obținerea frauduloasă a permiselor de conducere, conform surselor judiciare. La finalul perchezițiilor, persoanele suspecte vor fi aduse la DNA central pentru audieri.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2015. În 18 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județul Teleorman, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA transmis miercuri AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*