Ultimele Știri

Percheziţii DNA în Portul Constanţa într-un dosar vizând mită primită de funcţionari cu ocazia controlului navelor

perchezitii

DNA face, miercuri dimineaţa, 16 percheziţii la vameşi şi poliţişti de frontieră, precum şi la sediul Poliţiei de Frontieră Constanţa, Biroul Vamal şi Căpitănia Portului într-un dosar vizând mită primită de funcţionari cu ocazia controlului navelor.

„În cursul zilei de 05 octombrie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Constanţa, dintre care patru la sediile unor instituţii publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice”, anunţă DNA într-un comunicat de presă. Potrivit procurorilor faptele vizate ar fi fost comise în perioada 2015-2016.

Surse judiciare au declarat că instituţiile publice vizate de percheziţii sunt Biroul Vamal, Sediul Poliţiei de Frontieră Constanţa, sediul Căpităniei zonale şi sediul cabinetului Medico-sanitar de Frontieră Constanţa şi Vaccinuri Internaţionale. Aceleaşi surse au precizat că sunt vizate fapte de luare de mită de către funcţionari în legătură cu activităţi de control al navelor, fiind în desfăşurare percheziţii la locuinţele unor vameşi şi poliţişti de frontieră.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*