Ultimele Știri

Percheziții DNA în 13 locații din București, Vaslui și Ilfov. Trei sunt la sediile unor instituții publice

DNA

Procurorii DNA efectuează joi percheziții în 13 locații situate în București, Vaslui și Ilfov, din care trei sunt sedii ale unor instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2013 – 2015.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013 — 2015.

În cursul zilei de 10 decembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiile București, Vaslui și județul Ilfov, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA transmis.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*