Ultimele Știri

Percheziții de amploare la CFR Călători

Procurorii DNA efectuează cercetări ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în acest an. La această oră procurorii cercetează contractele încheiate între CFR Călători și alte companii.

”În cursul zilei de 10 decembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 48 locații situate în mun. București și județele: Timiș, Cluj, Brașov, Sibiu, Argeș, Prahova, Arad, Suceava, Galați, Iași și Constanța, din care 20 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. Perchezițiile de pe raza județului Timiș sunt efectuate împreună cu ofițeri de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei., se arată într-un comunicat al procurorilor DNA.

Acuzațiile în acest dosar sunt de evaziune fiscală, delapidare și spălare de bani. Procurorii au descins și la locuințele și birourile unor oameni de afaceri care au avut contracte cu CFR Călători. Acţiunea DNA ar avea legătură cu percheziţiile din județul Timiș, la 17 primării, dar și la Consiliului Județean condus de Titu Bojin.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*