Ultimele Știri

Percheziții acasă și la biroul baronului PNL Sorin Frunzăverde! A fost turnat de Ghiorghioni

sorin frunzaverde

Procurorii DNA fac perchezitii acasă și la biroul baronului liberal Sorin Frunzaverde. Anchetatorii anticorupție mai fac percheziții și la sediul Consiliului Județean Caras-Severin, instituție condusă de Frunzăverde.

Procurorii Serviciului teritorial Timişoara au descins în cele două locaţii, vizând acelaşi caz de corupţie care a condus în urmă cu 2 zile la reţinerea vicepreşedintelui CJ Caraş-Severin Ionesie Ghiorghioni. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce primea o mită de la un om de afaceri din Reşiţa în valoare de 20.000 de lei, pentru a-i facilita acestuia câştigarea unor contracte de reabilitare de drumuri.
Anchetatorii susţin că în acest dosar, este vizat şi Sorin Frunzăverde, a cărui implicare pare să fi fost confirmată chiar de Ghiorghioni, care, miercuri, s-a ales cu un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
frunzaverde-stat-politienesc
Surse apropiate de anchetă susţin că cei doi ar fi pus la cale o adevărată reţea prin care ar fi favorizat oameni de afaceri, pentru a câştiga diferite contracte, iar comisionul pe care cel puţin Ghiorghioni l-ar fi perceput este de 10% din valoarea lucrărilor.
Pentru a masca aceste sume de bani pe care le primea vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, ar fi folosit şi un limbaj codificat. Banii erau înlocuiţi cu „pupici”.
După toate probabilităţile, vicepreşedintele PNL Sorin Franzăverde va fi dus la audieri la DNA Timişoara şi nu este exclus că la finalul zilei procurorii să emită şi pe numele sau o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.
Ionesie-Ghiorghioni
Ionesie Ghiorghioni – Vicepreşedintele CJ Caraş-Severin

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*