Ultimele Știri

Percheziții acasă la primarul din Tg. Jiu, la firma Aparegio și la un polițist corupt

FLORIN CARCIUMARU

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Craiova efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2008 – 2015.

În această speță este vizat primarul orașului Târgu Jiu Florin Cârciumaru, polițistul Cristian Stroe, implicat şi în dosarul permiselor auto, dar și compania de apă Aparegio. Dosarul în care se fac cercetări este legat de lucrările de schimbare a reţelei de apă de către Aparegio şi primărie. De asemenea, percheziţii sunt şi la sediul Aparegio.  

În cursul zilei de 19 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în județul Gorj, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*