Ultimele Știri

Penalii din PNL scoși pe tușă, ACL provoacă și PSD să facă același lucru

Penalii din PNL au fost scoși astăzi pe tușă exact așa cum a promis candidatul la funcția de președinte al României din partea ACL, Klaus Iohannis. 

Klaus Iohannis i-a cerut contracandidatului său Victor Ponta convocarea Parlamentului pentru ca Legea amnistiei și grațerii să fie anulată.  Klaus Iohannis a promis la dezbaterea televizată de la B1 Tv că va avea o discuție cu membrii PNL care au probleme cu legea și se vor lua măsuri împotriva acestora.

În cursul zilei de joi, penalii din PNL au fost scoși pe tușă. 

Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova este acuzat de anchetatori de anumite fapte de corupție. Roșca a solicitat, joi, Camerei Deputaţilor urgentarea procedurilor pentru ridicarea imunităţii parlamentare pentru ași putea rezolva problemele cu legea.  Subiectul încuviinţării de către Parlament a arestării lui Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova, a fost amintit de Victor Ponta în ambele dezbateri dintre candidaţii la turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Un alt parlamentar PNL, Akos Mora, declarat incompatibil de către ANI a decis  să se autosuspende din Partidul Național Liberal pentru a nu îi strica imaginea lui Klaus Iohanis. 

„Mă autosuspend din PNL ca să nu-i mai dau ocazia lui Victor Viorel Ponta să mai repete această minciună juridică, adică faptul că sunt condamnat, cum a spus miercuri seară la dezbatere. Vreau să nu-i mai dau ocazia lui Ponta să folosească numele meu şi am decis să fac acest pas în lateral. Nu vreau să transfer această imagine către Klaus Iohannis, ţin prea mult la PNL şi la ideea candidaturii lui Klaus Iohannis. Mandatul meu de senator are un curs ce merge mai departe. Senatul va vota, se pare, în viitorul apropiat legat de acest subiect. Există solicitări în Senat”, a declarat Akos Mora, joi, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş.

Klaus Iohannis l-a provocat pe Victor Ponta să i-a aceleași măsuri în cazul propriilor penali, respectiv Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme sau Ioan Adam. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*