Ultimele Știri

Penalii din PNL Iași sfătuiți să facă un pas în spate

Co-Preşedintele PNL Iași, Dragomir Sava Tomaşeschi, le atrage atenția penalilor din filiala Iași și îi sfătuiește să facă un pas în spate, alfel ar putea fi excluși direct. Primul vizat pentru excludere este  deputatul penal Tudor Chiuariu, condamnat definitiv şi irevocabil pentru fapte de corupţie.

Tomașeschi le  cere în numele colegilor din PNL Iași, ca toate persoanele cercetate penal din partid, ”indiferent de funcţia pe care o ocupă, să facă un pas înapoi din viaţa publică, lucru valabil şi pentru senatorul Varujan Vosganian, cercetat penal pentru fapte de corupţie. Un gest similar aşteptăm şi din partea deputatului Grigore Crăciunescu, aflat în atenţia Agenţiei Naţionale pentru Integritate.

În aceeaşi ordine de idei, analizăm sancţionarea membrului de partid Marius Bodea (în conformitate cu prevederile statutului PNL) care, în calitate de director, şi-a permis să transmită publicului invitat la ceremonia de inaugurare a noii piste a Aeroportului Iaşi, un mesaj din închisoare, din partea deţinutului Fenechiu, punând într-o lumină extrem de proastă oficialităţile prezente la manifestare.

În contextul în care numitul Relu Fenechiu nu e un deţinut politic – aşa cum a încercat în repetate rânduri să insinueze – ci unul de drept comun, fiind condamnat de instanţa supremă la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, Organizaţia municipală a Partidului Naţional Liberal Iaşi se disociază definitiv şi irevocabil de fostul deputat.”

”Combaterea corupţiei reprezintă una dintre priorităţile de bază ale programului politic al PNL şi al preşedintelui Klaus Werner Iohannis iar pe acest subiect nu vom face concesii nimănui, indiferent de poziţia ocupată în partid. Contăm în acest demers pe sprijinul necondiţionat al organizaţiei judeţene a PNL Iaşi, reprezentată la vârf de co-preşedinţii Cristian Adomniţei şi Dumitru Oprea.”, a mai adăugat liderul PNL Iași.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*