Ultimele Știri

Pedofil arestat după ce a întreținut relații sexuale cu o copilă de 11 ani, în fața altor două minore

abuz

Vasile Axinte, un băcăuan în vârstă de 64 de ani a fost arestat după ce a abuzat o copilă în vârstă de 11 ani în fața altor două fete minore, anunță Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – serviciul teritorial Bacău.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului AXINTE VASILE sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor şi de corupere sexuală a minorilor.

La data de 8 august 2015, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bacău, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în perioada 2014 -2015, inculpatul Axinte Vasile (în vârstă de 64 de ani) a săvârşit acte de natură sexuală cu  două minore cu vârste de 8 ani, respectiv 10 ani, şi a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale cu o altă minoră în vârstă de 11 ani, în prezenţa celor două.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*