Ultimele Știri

Pe noul Apple TV se vor putea viziona filme piratate cu VLC

Mulți oameni au fost curioși ce tipuri de aplicaţii vom putea găsi în magazinul virtual preinstalat pe Apple TV, după anunțul legat de acesta săptămâna trecută. Noul Apple TV ajută la vizionarea unor filme piratate, prin intermediul VLC Player, unul dintre cele mai versatile playere software de conţinut multimedia.

Varianta incipientă a VLC pentru Apple TV, finalizată deja, momentan este capabilă doar de playback video, dar până când va ajunge în AppStore va fi capabilă de mult mai mult decât atât, potrivit macrumors.ro.

Noul Apple TV se va lansa în SUA pe parcursul lunii viitoare și nu se știe exact cât va dura până când va ajunge şi în România.  Jean-Baptiste Kempf nu a făcut niciun fel de anunț legat de momentul exact în care VLC va putea fi descărcat pe noul gadget Apple. În orice caz, pentru că VLC Player este deja disponibil pe platforme rivale precum Android TV şi Amazon Fire TV nu ar trebui să vină ca o surpriză acest anunţ dedicat fanilor de produse Apple.

Apple TV a fost lansat în urmă cu aproape o săptămână și vine cu un upgrade îmbunătățit, are un chip A8 și o nouă interfață. Sistemul de operare este bazat pe iOS și este capabil să ruleze aplicații din AppStore. Vestea că Apple TV știe să ruleze jocuri și aplicații a făcut senzație printre fanii Apple.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*