Ultimele Știri

Pe noi ne-a întrebat cineva dacă vrem imigranți? Ce facem cu imigranții noștri?

Clasa politică lingușitoare de la București în frunte cu președintele Klaus Iohannis și premierul penal Victor Ponta au afirmat la unison că România va primi până în 1700 de imigranți. 

Clasa politică de la București aburește poporul cu spațiul Schengen.  Noi nu am putea primi mai mulți imigranți pentru că și vesticii ne-au ținut la ușă când a fost vorba de aderarea la spațiul Schengen. Dragi politicieni dâmbovițeni spațiul Schengen ar putea deveni istorie având în vedere situația actuală așa că încetați cu minciunile pentru că noi nu vă mai credem.

Pe noi nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem imigranți 

Peste noapte suntem anunțați de Comisia Europeană că va trebui să primim ba 1700, ba 4600 sau mai nou circa 7000 de imigranți. Politicienii de la București au executat în secunda doi și au aunțat că acceptă 1785 de imigranți, nu mai mult pentru că nici europenii nu au fost solidari cu noi. ”Dar dacă se dă ceva pomană în milioane de euro, poate ne vom mai calma și acceptăm cotele Comisiei Europene.” Cam așa au sunat delarațiile făcute de Ponta și Iohannis.

Dar pe cetățeni nu i-a întrebat nimeni dacă vor imigranți, iar au fost puși în fața faptului împlinit. Cu ce bani îi veți ține domnilor pe acești 1785 de imigranți? Cu banii noștrii nu?

Ce facem domnilor cu cei 5 milioane de imigranți români care muncesc în Europa? Cum îi aducem înapoi în țară pe cei 5 milioane de români?

Niciun politician de la București nu a întreprins vreun demers pentru a readuce românii înapoi acasă. Mai mult, îi mint de aproape un an că le va oferi dreptul la vot, drept pe care anul trecut nu l-au avut la alegerile prezindențiale. Cei doi coabitează perfect în defavoarea cetățenilor.
1c

Voi nu sunteți în stare să integrați romii și vreți să integrați imigranții din Siria și Orientul Mijlociu. De când am intrat în Uniunea Europeană toți banii destinați integrării romilor în societate au fost sifonați prin ong-uri conduse de diferiți interlopi.

Ăștia sunteți domnilor, și asta veți face și cu oamenii ăștia, care nici măcar nu își doresc să vină în România. Dar banu primează pentru voi tovarăși.

Nu suntem nici isterici și nici xenofobi, dar voi doi (Ponta și Iohannis), sunteți reprezentanții clasei politice corupte și mafiote care a distrus România în ultimii 25 de ani. Această clasă politică a izgonit 5 milioane de români din propria lor țară.  

Dragi politicieni în țara asta se moare de foame, avem cea mai mare rată de analfabetism din UE, școlile din zona rurală încă au wc-ul în curte, iar voi ne faceți de râs în toată lumea.

Toată presa internațională titrează cel puțin o dată pe lună ”Romania Corruption” la arestarea vreunui imbecil din rândurile voastre. Ne-am săturat de voi. Vreți să fiți respectați? Consultați-ne și pe noi cetățenii în problemele de interes național.

”Nu uitați, și voi o să urmați”, cetățenii și DNA-ul sunt cu ochii pe voi dragi politicieni. 

Cu ei ce facem ?

11951784_490073327834547_2757268055288308650_n

11960252_490073647834515_8731184042251450389_n

10603773_490073497834530_3851338476682139981_n

11666042_490073601167853_8840259977651609642_n

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Pe noi ne-a întrebat cineva dacă vrem imigranți? Ce facem cu imigranții noștri?

  1. Pe politicieni nu ii intereseaza de noi. Ne trateaza cu dispret de fiecare data. Iar parerile noastre nu conteaza. Intr-o zi vor plati pentru faptul ca nu fac nimic pentru cei care i-au ales si pe care ii reprezinta!

  2. In sfarsit un article grozav !! Intradevar, ce facem cu Romanii nostrii ? Nu are Romania locuri de munca pt romani, dar sa-I mai luam in carca pe tiganii musulmani!! Nu vezi ce fac nenorocitii astia de musulmani ? De unde au toti celulare??? cum de sunt atat de bine organizati?? Unde s-a mai pomenit sa emigrezi in turme de zeci si sute de mii?? De ce Europa si nu tarile lor vecine??? Nici o Tara bogata vecina nu a primit nici 1 musulman !!! si au posibilitati!! Europa nu trebuia sa ajunga niciodata o comunitate unde un grup de oligarhi sa decida viata la milioane de oameni. Fiecare tara trebuia sa ramina independenta de celalalta, cu legile ei, sa se guverneze singura, sa faca export cu celelalte tari si sa se mentina cultura specifica fiecareI natii. Uitati ce s-a intamplat si cu invazia musulmana!!!!!! Toti suferim consecintele acum iar daca nu ne vom uni si no sa-i blocam pe invadatori v-om fi ucisi de ei. Bravo Tarilor din Visad ca au blocat trecerea lor. Astia numai emigranti nu sunt. Uit ati-va ce se intamplat in celelalte tari care au primit musulmani!!!!! Numai crime, violuri, batai, denigrare a femeilor, bombe, raliuri, distrugeri de proprietati, etc…asta ne trebuie noua romanilor ? de fapt si restului lumii ? Uniti-va europenilor si aruncatii Afara din Europa inapoi in mediul lor !!! Nu aveam destul pt. noi, darmite sa mai vina si animalele astea pe teritoriul nostru. Treziti-va oameni buni, lasati deoparte politetea!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*