Ultimele Știri

PDL și PNL discută azi unificarea

Vasile Blaga și Alina Gorghiu au convocat astăzi comisia paritară pentru stabilirea obiectivelor proiectului de unificare a partidelor PDL și PNL. Liderii celor două partide au evitat să facă declarații despre noul format al viitorului PNL. 

„Am discutat cu doamna președinte Gorghiu convocarea pentru luni 5 ianuarie, ora 11,00, a Comisiei de unificare pentru a începe stabilirea criteriilor după care să se facă unificarea de jos în sus a celor două partide. (…) Colegii mei au propus un set lung de criterii după care să se facă acest proces de unificare. Le voi prezenta în Comisia de unificare liberală. (…) Cu toții am apreciat că 2015 este un an decisiv pentru construcția și consolidarea noului PNL”, a afirmat Vasile Blaga pe 20 decembrie.

Președintele PDL a adăugat în același context că au fost discutate mai multe criterii de unificare liberală, dar acestea vor putea fi comunicate după ce vor fi acceptate de întreaga Comisie de unificare liberală, comisie paritară alcătuită din 6 membri de la fostul PNL și 6 de la fostul PDL.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*