Ultimele Știri

Pavel Abraham, trimis la plimbare de DNA

pavel_abraham

Avocatul Pavel Abraham, a fost declarat incompatibil de Direcția Națională Anticorupție, deoarece a încălcat deontologia profesională.

Abraham îl apără într-un dosar de corupție pe Gheorghe Ștefan zis Pinalti, dar și pe denunțătoarea sa, avocata Luminița Mazilu, anchetată la rândul ei în dosar. Lui Gheorghe Stefan i s-a alocat un avocat din oficiu, până când acesta va opta pentru un altul. Pavel Abraham a fost schimbat după ce procurorii DNA au aflat că acesta o apără și pe cea care l-a denunțat pe Gheorghe Ștefan, Luminița Mazilu, astfel avocatul apăra atât denunțătorul, cât și denunțatul în celebrul dosar Microsoft.

Legea 51/1995 la Art. 46. (1) prevede ca avocatul nu poate asista sau reprezenta părţi cu interese contrare în aceeaşi cauză sau în cauze conexe şi nu poate pleda împotriva părţii care l-a consultat mai înainte în legătură cu aspectele litigioase concrete ale pricinii.

Surse din DNA precizează că va fi sesizat și Baroul în cazul lui Pavel Abraham. Abraham le-a spus procurorilor DNA că le va face plângere penală pentru abuz în serviciu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*