”Patronul” Robu investește milioane de euro din bugetul Primăriei Timișoara în ACS Poli. „Lăsați-o să joace, nemernicilor !”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se comportă ca și cum acesta ar fi patronul echipei de fotbal ACS Poli Timișoara, fiind dezlănțuit la adresa celor care îi critică echipa de suflet.

ACS Poli Timișoara este clona adevăratei echipe de fotbal a timișorenilor ASU Politehnica Timișoara, care evoluează anul acesta în liga a doua. Odată cu intrarea lui Marian Iancu la pușcărie și retrogadarea în liga a cincea a Politehnicii, primarul Timișoarei a creat o clonă pe care a ajutat-o să ajungă cu ușurință în prima ligă.

Anual ”patronul” Robu virează milioane de euro DIN BUGETUL PRIMĂRIE  către o echipă de fotbal fără suporteri și fără performanțe. La fel ca patronii din fotbalul românesc Nicolae Robu nu vrea să înțeleagă că nu există fotbal fără suporteri. Nu de multe ori aceste finațări de la bugetul local către echipele de fotbal s-au dovedit a fi ilegale, iar edilii au ajuns în spatele gratiilor. 

În urma ultimului eșec al echipei sale, Nicolae Robu, s-a dezlănțuit pe Facebook la adresa celor care îi atacă proiectul fotbalistic, cât și la adresa arbitrilor.

”Noua Poli (ACS POLI) este o echipă curată, o echipă pregătită de un antrenor excepțional, om de mare caracter, profesorul Ionuț Popa, o echipă formată numai din jucători români -și așa va rămâne!-, o echipă cu o întreagă pleiadă de tineri proprii foarte talentați și dornici să se afirme, o echipă care muncește din greu la antrenamente și în fiecare meci, cum a arătat-o și astăzi, pt a face cinste unui oraș, unui județ și unei regiuni pt care munca, cinstea și corectitudinea sunt valori fundamentale! Lăsați-o să joace, nemernicilor !”. 

Etapă de etapă pe stadionele României are loc un spectacol trist și de proastă factură. Câteva mii de oameni vin la stadion ca la teatru cu scopul clar de a sparge semințe și a înjura jucătorii. Asta e realitatea tristă a fotbalului românesc și, nu sunt semne de o revenire a echipelor de tradiție și a suporterilor la stadion.

poli

Adevărata echipă de fotbal a timișorenilor, ASU Politehinca Timișoara, înregistrează succes după succes și a reușit în câțiva ani să promoveze din Liga a V în Liga a II, cu o asistență impresionantă la fiecare partidă. Tradiția și pasiunea timișorenilor oferă o lecție pentru suflarea fotbalistică din România. Patronii semianalfabeți ce controlează astăzi fotbalul românesc ar trebui să aducă oamenii la stadion nu să îi alunge.

Nu există fotbal fără suporteri! 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *