Ultimele Știri

Patronul de la Evenimentul zilei – audiat la DNA

Patronul ziarului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, este audiat de procurorii DNA, acesta sosind la sediu încă de la prima oră a dimineții.

Nu se ştie în ce dosar este audiat şi în ce calitate, dar ar fi adus cu el mai multe documente care au fost prezentate anchetatorilor, potrivit unor surse judiciare citate de Știripesurse. Patronul nu a făcut nicio declarație la intrare.

Dan Andronic este cunoscut ca fiind un bun jurnalist și consultant politic, debutând la Evenimentul Zilei, în calitate de redactor, în anul 1992, unde lucra alături de tatăl său, caricaturistul Adrian Andronic. Mai apoi a deținut funcții de conducere în diferite instituții media. În ianuarie 1997, a plecat la Tele 7 abc pe postul de realizator de emisiuni și director de programe. În anul 1998 a fost numit director de programe și realizator de talk-show-uri la Prima TV și mai apoi director la Știri, între 1998 și 2000. În anul 2001 a fost numit în funcția de director la cotidianul Curentul ocupând mai târziu postul de director general la Realitatea TV în perioada 2003-2004.

În perioada 2004-2007 a deținut poziția de manager al campaniilor electorale și de imagine pentru doi dintre premierii României: Adrian Nastase și Călin Popescu Tăriceanu, iar în prezent este consilier politic al PDL, precum și director general la cotidianul Evenimentul Zilei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*