Ultimele Știri

Parlamentarii sunt în vacanţă plătită!

Parlamentarii au lăsat legile pentru campania electorală. Senatorii şi deputaţii au renunţat la dezbaterea legilor şi au plecat în teritoriu pentru a ajuta la organizarea şi la buna desfăşurare a campaniei electorale, din partea partidului din care fac parte.

Cel mai important este faptul că procurorii de la DNA aşteaptă avizul de la Senat, pentru a putea începe urmărirea penală a 3 foşti miniştri şi actuali parlamentari. Numele Ecaterinei Andronescu, Valerian Vreme şi al lui Şerban Mihăilescu, apar într-un dosar de corupţie Microsoft. Comisia juridică ar fi trebuit să ia o decizie până în 15 octombrie însă vacanţa parlamentarilor a dat totul peste cap. Cel mai probabil, avizul pentru începerea urmăririi penale va fi făcut numai după 16 noiemebrie, atunci când aleşii se vor întoarce din vacanţă.

Se pare totuşi că parlamentarii îşi vor primi leafa normală, ca şi cum ar fi la serviciu. Pe lângă salariu, banii de chirie vor primi şi prime. În total, această lună de vacanţă, va costa statul peste 3 milioane de lei. Se pare că nu e nimic greşit că parlamentarii vor primi bani deşi nu lucrează în Parlament, „munca” pe care ei o vor depune în campania electorală este considerată o muncă de teren.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*