Parlamentarii au averi din ce în ce mai mari! Cum susțin aceștia că își măresc veniturile

Parlamentarii își suplimentează veniturile din indemnizația de deputatat sau senator prin diverse mijloace, averile lor fiind din ce în ce mai mari de la un an la altul.

Aceștia susțin, în declarațiile de avere, că veniturile suplimentare provin din dividente, vânzare de autoturisme și apartamente sau din chirii.

Deputatul PSD Andrei Dolineaschi scrie în declaraţia de avere că a vândut un autoturism, a cărei marcă este necunoscută, în iulie 2015, cu mențiunea că era avariat, primind pentru el a primit 9.500 de euro.

Printrei cei care susțin că au venituri supimentare din tranzacții imobiliare, se numără deputatul Ludovic Orban, care a vândul la sfârşitul anului trecut un apartament, a cărui valoare este de 70.000 de euro. De asemenea, eputatul PNL Mircea Cazan a încasat, din chirii, în 2015, 129.935 lei, conform declaraţiei de avere.

Și deputatul PSD Cornel Itu precizează în declaraţia de avere că a câştigat suma de 7.127 de lei din vânzarea unui imobil, o casă de vacanţă cu terenul aferent, în Obcina Crucii, din judeţul Bistriţa Năsăud.

În ceea ce privește dividentele, deputatul Iriza Scarlat a câştigat 69.250 de lei din dividende de la firma SC Iriza Gold SRL, iar de la altă firmă, SC Autil, a câştigat 4.396 lei. Acesta a vândut şi acţiuni în valoare de 15.000 de euro, către Top BBB Video SRL.

Deputatul PSD Ovidiu Iane a câştigat din dividente, la firma Indaco Systems SRL, suma de 479.603 lei, iar de la firma Brokernet Software SA, sumele de 30.000 de lei, din dividente, şi 3.000 de lei, din cesiune de acţiuni.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *