Ultimele Știri

LIVE: Parisul sub asediu, un nou atac armat! Luare de ostatici la un magazin evreiesc

Update 18:58 – Reuters anunţă că patru ostatici au fost ucişi în timpul asaltului. O sursă din cadrul poliţiei a declarat pentru Reuters că cel puţin 4 ostatici au fost ucişi. În magazin se aflau peste 20 de persoane.

Update 18:24 – Ostaticii au fost eliberaţi la magazinul evreiesc. Surse din presa franceză anunţă că Amedy Koulibaly a fost ucis de trupele speciale franceze.

Update 16:50 – Mai multe persoane ar fi fost eliberate printre care şi directorul magazinului spun surse din presa franceză. Mai multe informaţii servite de presa franceză ca reale s-au dovedit a fi false, acţiune care amplifică şi mai mult teroarea şi panica în rândul cetăţenilor.

Update 15:40 Poliţia franceză a publicat fotografiile cu cei doi suspecţi în cazul atacului terorist de la Mountrouge. Amedy Koulibaly este cel care a ucis o poliţistă şi a rănit un altul, iar astăzi a organizat o luare de ostatici. Nu se cunoaşte faptul dacă prietena lui Hayat Boumeddiene îl însoţeşte şi astăzi.

Update 15:32 – Atacatorul este un apropiat al fraţilor Kouachi. Acesta le-a transmis poliţiştilor că ştiu prea bine cine e şi le-a cerut poliţiştilor să îi lase prietenii în pace altfel îi va ucide pe toţi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*