Ultimele Știri

Pandurii este prima finalistă a Cupei Ligii

Pandurii - Dinamo în Cupa Ligii

Pandurii Târgu Jiu a reușit să ajungă în finala Cupei Ligii, după scorul de 3-1 realizat împotriva echipei Dinamo București din returul semifinalei.

Pandurii Târgu Jiu a reușit calificarea în finala Cupei Ligii cu scorul general de 5-2, după ce în tur câștigase cu 2-1 în fața echipe bucureștene. 

Cu un joc modest, plin de greşeli, Dinamo n-a arătat ca o echipă care-și dorește această calificare. În prima repriză cea mai importantă fază a venit în minutul 29, când Marius Niculae a lovit bara din şapte metri, însă n-a fost gol. Imediat după această ocazie a gazdelor meciul a scăzut in întensitate, Dinamo clacând în faza ofensivă, iar Pandurii fără să forţeze. 

Mihai Teja nu a făcut nici o modificare în echipa câinilor roșii, astfel că și jocul suferind a continuat. În schimb Pandurii, prin Matulevicius a deschis scorul în minutul 65 din penalty, iar 6 minute mai tîrziu și Pleaşcă a făcut 2-0, în timp ce schimbările se făceau pe bandă rulandă în echipa adversă.

Abia spre finalul meciului, în minutul 84, Dinamo a redus din diferenţă după un gol superb al lui Grozav din lovitură liberă, însă nu pentru mult timp, fiindcă Răduţ a restabilit diferența de două goluri după ce a profitat de o gafă uriaşă a lui Grigore.

Astel, Pandurii s-a calificat în finala competiţiei, care-i va aduce 70.000 de euro și unde cel mai probabil o va întâlni pe Steaua, care joacă mâine, de la ora 19:00, împotriva Astrei. Echipa campioană a câştigat în tur cu scorul de 3-0 și este aproape de a cuceri un nou trofeu românesc.

Echipele de start:

Dinamo București: Naumovski – Fai, Nedelcearu, Bunoza, S. Filip – C. Matei, Elhamed, N. Grigore, V. Lazăr – Bilinski, M. Niculae
Rezerve: Farnolle – Grozav, D. Rotariu, M. Cristescu, Boubacar, A. Marc, Serginho
Antrenor: Mihai Teja

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic – P. Anton, Pintilii – M. Răduţ, D. Nistor, V. Nicoară – M. Roman II
Rezerve: R. Stanca – Buleică, Eric, Mrzljak, Pleaşcă, Shalaj, Matulevicius
Antrenor: Edward Iordănescu

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*